Новини

...

В мережі автосервісних центрів Корпорації УкрАвто діють спеціальні цінові умови на запасні частини брендів KAYABA, SIDEM, DACO, HAN!

1 серпня 2023 р.

Компанія ЗІП-АВТО, яка здійснює закупівлю та продаж запасних частин, пропонує власникам автомобілів скористатись особливими умовами та придбати запасні частини з дисконтом, який діє в автосервісних центрах Корпорації УкрАВТО по всій території України!

Оскільки якісні запасні частини - це однією з ключових складових успішного ремонту, компанія ЗІП-АВТО пропонує клієнтам автосервісних центрів УкрАВТО широкий вибір запасних частин від провідних виробників, таких як KAYABA,SIDEM,DACO,HAN. На запасні частини та вузли від вищезгаданих всесвітньо відомих виробників поширюються особливі дисконтні умови, які дають змогу заощадити!

В період дії акційної пропозиції, а саме з 01 серпня 2023 по 31 жовтня 2023 року всім власникам автомобілів, які завітають до автосервісних центрів для здійснення обслуговування або ж ремонту, буде доступні запасні частини брендів KAYABA,SIDEM,DACO,HAN з вигодою до 30%!

Таким чином автовласники мають змогу придбати оригінальні запасні частини для свого автомобіля за дійсно вигідними цінами. А завдяки великому асортименту клієнту буде запропоновано оптимальне рішення у разі необхідності заміни деталей гальмівної системи, ходової частини, пружин, амортизаторів або інших комплектуючих.

Крім спеціальних умов на придбання широкого асортименту запасних частин клієнти автосервісних центрів Корпорації УкрАВТО отримують гарантію не лише на придбані товари, а і на послуги з ремонту та обслуговування, що свідчить про кваліфікацію спеціалістів автосервісних центрів мережі Корпорації УкрАВТО. Так чи інакше, наразі автовласники мають чудову нагоду не лише відремонтувати та обслужити свій автомобіль, а і отримати приємний бонус у вигляді економії.

Шукайте акційні пропозиції на сайті https://e-zipavto.com/абодізнавайтесь подробиціза номером 0 800 501 442!