Новини

...

Свічки запалювання бренду BERU

29 квітня 2024 р.

Фірма Beru – експерт у галузі автомобільного запалення. Дистриб'ютором виступає корпорація Federal-Mogul. Марка Beru, що представлена на вторинному ринку автомобільних комплектуючих, належить Borg Warrner Ludwigsburg GmbH.

Компанія-виробник має сертифікат ISO 140001 а її продукція відповідає стандартам QS 9000, ISO 9001. Серед продуктів Beru: свічки розжарювання (у тому числі і з вбудованим у пристрій датчиком тиску), контакти, датчики, модулі запалювання, елементи системи охолодження, високовольтне проведення, комплектуючі спецсистем для дизельних ДВС, готові котушки систем запалювання, а також свічки автомобільного запалення.

Вся продукція має стабільно високу якість. Варто зазначити, що відсоток браку виробництва становить мізерні 0,005-0,08% (один із найнижчих відсотків серед виробників цього сегмента).

В наявності на складі ЗІП-АВТО представлено великий асортимент свічок запалювання бренду BERU на широкий модельний ряд популярних авто.

Завдяки високим стандартам якості, свічки запалювання бренду BERU визнані як надійні, оригінальні комплектуючі для різних двигунів. BERU має три інноваційні лінійки: BERU® Ultra з іридієвим центральним електродом, BERU® Platinum з платиновим центральним електродом, та BERU® Copper з мідним сердечником центрального електрода.

Щоб підібрати свічки запалювання та багато іншого телефонуйте нам в офіс 0-800-501-442, фахівці ЗІП-АВТО з радістю вам допоможуть.