Новини

...

Нова партія товарів для авто від Henkel TEROSON на складі ЗІП-АВТО

28 липня 2023 р.

Ми отримали нову партію товарів для авто від всесвітньо відомого бренду Henkel, в тому числі антикорозійне покриття для скритих та зовнішніх поверхонь TEROSON

Клей для скла та набори для вклеювання скла, герметики, очисники!

Henkel- це символ якості та надійності в автомобільній індустрії.

Будь-який власник автомобіля або спеціаліст в автомайстерні знає, що продукція Henkel гарантує найвищу якість та ефективність.

Тому ми пропонуємо вам широкий вибір товарів для авто від Henkel, які стануть незамінними помічниками в підтримці та обслуговуванні вашого автомобіля, серед яких є антикорозійні матеріали TEROSON від Henkel дуже актуальні на теперішній час, бо в найтепліші літні дні саме час подбати про захист кузова від майбутніх зимових випробувань.

Запобігти корозії колісних арок та сусідні з ними порожнин, днища автомобіля та інших скритих та зовнішніх поверхонь допоможуть антикорозійні покриття TEROSON з інноваційними технологіями, які ЗІП-АВТО має в своєму асортименті.

  • Клей для скла та набори для вклеювання скла TEROSON мають відмінні характеристики: надійна гарантія та високі європейські стандарти безпеки, низька електропровідність, хороша стійкість до провисання.
  • TEROSON BRAKE CLEANER VARIAC - універсальний очисник гальм, зчеплення, жирів, оливи, бруду.

Продукт не містить хлорованих вуглеводнів і доступний у аерозольних балончиках, може видаляти мастило та мастильні матеріали з усіх автомобільних деталей, а також залишки клеїв і герметиків. Також видаляє затверділе мастило на петлях і шарнірах.

Це універсальний продукт для очищення автомобілів.

Замовляйте товари для авто від Henkelна нашому сайті вже сьогодні і отримайте оригінальний товар найвищої якості.

Ми гарантуємо швидку доставку та професійну підтримку наших клієнтів.

Обирайте якість та надійність від Henkel.

Зробіть свій автомобіль або автомобіль Ваших клієнтів найкращим з нашою допомогою!