Новини

...

Гальмівні колодки

22 квітня 2024 р.

Ви помічали скрегіт гальм, або, можливо, ваш автомобіль тягне в одну сторону, коли ви натискаєте на педаль гальма? Або, можливо, ваші гальма не працюють належним чином? Якщо відповідь «так», існує вірогідність, що ваші гальмівні колодки для дискових гальм необхідно замінити.

Ваші гальма працюють завдяки гальмівним колодкам, що притискаються до гальмівного диска. Вони викликають тертя та уповільнюють або зупиняють ваш автомобіль. З часом фрикційний матеріал на гальмівній колодці зношується, доки не залишається лише несуча пластина. Окрім появи скреготу, зменшується ефективність гальм, що може загрожувати вашому життю, життю ваших пасажирів та інших учасників дорожнього руху.

Отже, дуже важливо слідкувати за станом гальмівних колодок та змінювати їх вчасно щоб запобігти неприємних ситуацій.

Зазвичай гальмівні колодки розраховані для подолання відстані від 30 000 до 60 000 км, залежно від дорожніх умов, якості гальмівних колодок і дисків, а також вашого стилю водіння.

На складі ЗІП-АВТО ми маємо широкий асортимент гальмівних колодок різних брендів A.B.S., DACO, TRW, HAN, NIPPARTS, CHAMPION, Jurid на більшість популярних марок та моделей авто.

Щоб підібрати гальмівні колодки та багато іншого телефонуйте нам в офіс 0-800-501-442, фахівці ЗІП-АВТО з радістю вам допоможуть