Новини

...

Автохімія та аксесуари по догляду за авто

29 березня 2024 р.

Щоб авто прослужило якомога довше, і при цьому зовнішній вигляд та експлуатаційні якості залишалися в гідному стані, за ним необхідно стежити за допомогою спеціальної автохімії, яку можна купити в нашому інтернет-магазині ЗІП-АВТО. На сайті ви можете знайти автохімію для автошин та дисків, догляд за кузовом та двигуном, догляд за шкірою або текстильними покриттями, догляд за пластиком та багато іншого. Дані засоби дозволяють захистити та зберегти зовнішній вигляд автомобіля.

Ми пропонуємо вам автохімію відомих брендів, які відмінно зарекомендували себе: Sonax, TURTLE WAX, LIQUI MOLY, Wurth, MAGIC та багато інших.

Також маємо в асортименті ЗІП-АВТО аксесуари по догляду за авто: щітки для миття авто, губки, серветки з замші та мікрофібри тощо.

Тож, для того, щоб ваше авто завжди мало привабливий вигляд і було в хорошому стані, вам необхідно мати необхідні засоби з автохімії та аксесуари. Вони допоможуть зберегти кузов, салон, двигун та інші частини вашого автомобіля в ідеальному стані.

Щоб підібрати автозапчастини та багато іншого телефонуйте нам в офіс 0-800-501-442, фахівці ЗІП-АВТО з радістю вам допоможуть